Jebroer

De Nouveau Riche rapper Jebroer maakte naam & faam met zijn eerste single “Btje Vliegen Tog”. Harde pompende beats, rauwe lyrics en een hoog party gehalte. Jebroer vond in producer Boaz v/d Beatz de juiste man die zijn white-boy-wasted leven kan vertalen naar passende muziek. “Btje Vliegen Tog”, “Aso” en “Vriendje” zijn daar de voorbeelden van. “Vriendje” is inmiddels uitgegroeid tot het volkslied van menig tienermeisje. Hierop volgend kwam de gestoorde video van de singel “Herrie in me oor” uit. Het is slechts een voorbode van wat komen gaat: Het geluid van Jebroer strekt verder en het verhaal gaat dieper. De komende periode zal Jebroer uitgebreid releasen op het Nouveau Riche Music label. Hij is nu druk aan het werk in de studio en zal binnenkort met zijn eerste officiële EP komen genaamd “Jong, Dom, Blank, Knap & I don't giva F#%CK”. Hierna zal er een full length solo album verschijnen.


Exlusief optreden van DJ Boaz v/d Beatz producer van o.a. Mr. Polska en Jebroer

Maak kennis met de nieuwe revelatie van het producer vakmanschap. Of het nu gaat om Trap, Dubstep, Moombahton, Hardcore en Hip-Hop, alle stijlen worden gemixt in aanstekelijke en energieke tracks.Boaz van de Beatz heeft zichzelf in korte tijd duidelijk op de kaart gezet. Twee maal winnaar van de State Awards ‘Beste Producer’, en de man achter het succes van o.a. het Nouveau Riche label.

Boaz heeft een trackrecord om je vingers bij af te likken; samenwerking met Mr.Polska, Jebroer, Ronnie Flex en Yellow Claw hebben geresulteerd in hitsingles zoals “Hausa Wausa”, “Vinger op de Klitter”, “Allermooiste Feestje”, “Nooit Meer Slapen”, “Brommer”, “Soldaatje”, “Tank Station”, “Herrie In Me Oor” en “Oh My”. Met 20+ miljoen views op YouTube is zijn fanbase enorm en groeiende. Ook internationaal is Boaz druk bezig met releases samen met o.a. Diplo, Afrojack en The PartySquad.

Wanneer een eigen solo EP en (inter)nationale releases de combinatie vinden met een live DJ set weet je zeker dat een festival, poppodium of club explodeert!